Trappen

Uw trap, uw stijl

Uw trap is het visitekaartje van uw woning: hetzij als statige blikvanger in de inkomhal of als sfeervol element in uw woonkamer. In moderne, cottage of eigentijdse stijl, wij denken met u mee en realiseren uw houten trap precies zoals u hem in gedachten heeft. U mag dromen, wij zorgen voor kwaliteit en oog voor detail in de afwerking.

Kies hier de stijl van uw keuze om een uitgebreide reeks van voorbeelden te bekijken.

modern2

modern

Kiest u voor een moderne stijl dan zijn de mogelijkheden qua design zo goed als onbeperkt. Zwevende of vaste treden, met of zonder leuning, volledig in hout of afgewerkt met RVS elementen. U kiest, wij doen de rest.

cottage

cottage

De cottage trap is al jaren een vaste waarde in ons aanbod, dit type straalt charme en gezelligheid uit in uw interieur.

eigentijds

eigentijds

Een eigentijdse trap komt in verschillende woonstijlen tot zijn recht. Dankzij de fraaie en vakkundige afwerking, al dan niet met smeedwerk, bepaalt de trap mee het karakter van uw woning.

andere

andere

Behalve voor het uitgebreide aanbod van massieve trappen, kunt u bij ons ook terecht voor het bekleden van betonnen trappen. Ook houten buitentrappen behoren tot de mogelijkheden.

Vragen over onze trappen?
Stel ze gerust!

Algemene vraag