Over ons

We kunnen wel uren vertellen over de passie voor ons vak, de binnenhuisschrijnwerkerij, maar u wilt natuurlijk gewoon weten waarom u bij HOTEC zou langskomen voor uw houten trap en binnendeuren!

  • Vakmanschap is meesterschap. En wij kennen ons vak want al sinds 1993 maken wij houten trappen en binnendeuren in ons eigen atelier in Genk.
  • Elke trap is uniek en exclusief maatwerk. Misschien heeft u als klant dus wel de moeilijkste taak: u kiest en beslist over stijl, materialen en afwerking. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op ons vakkundig advies!
  • Van ruw hout tot afgewerkt product, inclusief plaatsing, alles gebeurt met de grootste zorg door ons eigen team van gepassioneerde vakmensen.
  • U koopt geen kat in een zak, wij ook niet. Daarom keuren en kopen we al ons materiaal zelf bij de houtleveranciers.
  • Neem de proef op de som, breng een bezoek aan onze showroom en overtuig uzelf!

Download onze brochure

Atelier

Vakmanschap uit eigen atelier

Trappen en deuren van HOTEC worden van A tot Z in ons eigen atelier in Genk gemaakt en afgewerkt. Een team van vakmensen en een modern machinepark zijn onze garanties voor een professioneel eindresultaat.
Maar onze service stopt niet wanneer een eindproduct de werkplaats verlaat. Dagelijks is onze montageploeg onderweg voor de plaatsing van trappen en deuren bij onze klanten. Is er toch nog een probleem? EÊn telefoontje en onze serviceploeg helpt u graag verder!

 

Wilt u meer weten? Heeft u vragen?
Stel ze gerust!

Algemene vraag